Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments
Animated Pictures Myspace Comments

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ WET & NEEDLE FELTING - NEW CREATIONS WITH WET & NEEDLE FELTING

Το καλοκαίρι έφυγε... ήρθε το φθινόπωρο!!! Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά το ημερολόγιό μου τη σημερινή μέρα!!!

Αλλά οι θύμησες του καλοκαιριού, νωπές ακόμα... οι μυρωδιές από γιασεμί και νυχτολούλουδο στο ζεστές καλοκαιρινές βραδιές που σεργιάνιζα πολλές φορές σαν αλητάκι στα δρομάκια του νησιού... Οι μαυρισμένες από τον ήλιο σιλουέττες σε λίγο θα έχουν χαθεί κάτω από τα πρώτα φθινοπωρινά ζακεττάκια ... Οι πρώτες φθινοπωρινές μπόρες όπου νάναι θα κάνουν την εμφάνισή τους αλλά τελικά αυτή είναι και η ομορφιά της ζωής!!! Η εναλλαγή στα παράθυρά της!!! Οι διαφορετικές ατελείωτες μυρωδιές της!!! Μα πάνω απ΄ όλα οι θύμησες που ο καθένας μας κουβαλά μέσα του και αυτές τον σημαδοτούν!!! 

Και για να μπούμε όλοι στο κλίμα του φθινοπώρου, πριν τις διακοπές του καλοκαιριού σας είχα υποσχεθεί ότι θα υπάρξει κι άλλο κολλιέ  με λουλούδια αλλά άλλου χρώματος φτιαγμένο με την τεχνική wet  & needle felting.

Δείτε το και εύχομαι να σας αρέσει κι αυτό.


Το χρώμα που διάλεξα είναι το κόκκινο για να υποδεχτούμε καλά το φθινόπωρο και είναι και το χρώμα που μ΄ εκφράζει πιο πολύ!!!

Δείτε και το ασορτί  βραχιόλι του...




Ακολουθεί και η καρφίτσα ... για τις φθινοπωρινές εσάρπες ή τα ζακεττάκια για τις πρώτες φθινοπωρινές ψύχρες που θα έρθουν...





Φίλες μου, 
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thank You Orkut Scraps.